גריל גז מקסימום ביצועים במינימום מאמץ
גריל גז הוא המכשיר הנפוץ ביותר בכל מטבח חוץ, וכן ניתן לומר כי רבים משתמשים בו ועל כן נחשב כקנייה חובה למטבח החוץ המודרני. ישנה שאלה חשובה, מה הפך את גריל הגז לנפוץ כל כך? והאם ניתן לומר כי גריל בגז החליף את הגריל בפחמים הידוע? אין זה סוד כי העם הישראלי אוהב בשר הישראלי וכל אדם בממוצע אוכל 15 ק"ג בשר לשבוע. כאשר ניתן לראות עלייה של ממש בתקופה החגים שבה עם ישראל יוצא לאכול בשר בפארקים. כאשר מזמינים חברים לעשות על האש חשוב שהיה חוויה איכותית ומזמינים, ולכן אתם צריכים גריל על הגז שייתן לכם חוויה אחרת ממה שהכרתם קודם.
מהו גריל הגז?
גריל גז הוא המחליף האוטומטי של גריל הפחמים הפשוט והישן, למרות דמיונו בצורתו לגריל הישן, אך במקום פחמים הוא מצויד במבערים. גריל טוב יהיה מצויד במבערים איכותיים העשויים מנירוסטה כי זהו מוליך החום הטוב ביותר שקיים, כמו כן לגריל יש מערכת כיסוי שמוודאת כי החום לא יוצא חוצה, כמו כן ישנו בצד הגריל מקום לאחסון הגז ומשטחים המשמשים לחיתוך והכנת הבשר לצלייה, כמו כן לגריל יש גלגלים והוא ניתן לניוד ממקום למקום.
ניתן לראות כך שגריל הגז שונה מגריל הפחמים במאה שמונים מעלות הסיבה לכך נעוצה בכך, שהגריל הוא עובד על גז הצולה את הבשר במהירות, ואין צורך להשגיח על הבשר בכל רגע. בנוסף יש לגריל הגז עוד יתרונות שכדאי לשים אליהם לב.
עוצמת החום– הגריל מבשל את הבשר בצורה טובה יותר ואחידה, משום שניתן לשלוט היטב על עוצמת החום ניתן לווסת את החום על ידי מד חום, וכך לבחור את מידת העשייה של הבשר יש מכסה שלא מאפשר לחום לברוח, עוד בפרטים בלינק.
טעם– ניתן לומר כי גם טעם הבשר, הנצלה על הרגיל טעים יותר ואיכותי יותר, לעיתים בגריל פחמים הבשר נשרף, ויש לו טעמי לוואי.
בטיחות– יש לדעת כי למרות, שגריל הגז עשוי מגז הוא עדיין יותר בטיחותי, ושומר על הסביבה מגריל הפחמים הנפוץ.
Comments
No comment yet.