דוכני מזון לאירועים – ישדרגו לכם את האירוע
כל אירוע שאנחנו עורכים, בין אם מדובר באירוע משפחתי, עסקי או חברי, כולל שני מאפיינים עיקריים של הגשת מזון. מאפיין אחד, ראשי, הוא הארוחה הגדולה. זה יכול להתבצע על ידי הגשה לשולחנות על ידי מלצרים וזה יכול להתבצע בבופה אליו ניגשים האורחים. מאפיין שני הוא דוכני מזון.
בשנים האחרונות אנחנו יכולים לראות, כמעט בכל אירוע דוכני מזון. לא משנה אם מדובר באירוע שהכניסה אליו עולה כסף, הופעה, תערוכה או ירידים, או אם מדובר באירוע שאנחנו עורכים או מוזמנים אליו. אנחנו יכולים למצוא דוכני מזון שונים, אשר מציעים מאכלים מגוונים, בין אם זה פיצות, נקניקים, אוכל יפני, טורטיות מקסיקניות, קרפים, פנקייקס, פופקורן ועוד.
צריך לומר, בדרך כלל דוכני מזון באירועים עסקיים, משפחתיים או חברתיים, מהווים את מנות הפתיחה של האירוע, לפני שאנחנו עוברים אל השולחן בשביל ליהנות מארוחות מלאות, אנחנו יכולים לעבור מדוכן לדוכן וליהנות משורה של מאכלים למה שאנחנו מכנים "ריכוך הרעב". בדרך כלל נהוג להזמין בין 4 ל-6 דוכנים, אשר מציעים מנות מסוימות ללא הפסקה.
מדוע דוכני מזון משדרגים את האירוע?
יש שתי סיבות עיקריות מדוע דוכני מזון לאירועים יכולים לשדרג את האירוע, ראשית, הדוכנים מאפשרים לנו ליהנות ממאכלים שהקייטרינג לא יגיש לשולחן. סביר להניח, שבתפריט הראשי אנחנו לא נגיש סושי, מתוך הנחה שחלק גדול מהאורחים לא מעוניינים בכך וזה לא מה שהם מצפים לקבל כמנה עיקרית. אז אנחנו יכולים להציע להם את זה דרך הדוכן.
כך הם גם נהנים ממנות ייחודיות, שונות כמו פינגר פוד, שהם לא יקבלו בתפריט, דרך אותם דוכנים, וגם הם ייהנו מתפריט שהם רגילים אליו, בין אם מדובר בתפריט בשרי או חלבי.
שנית, דוכני מזון מאפשרים לנו להעניק לאורחים אפשרות להכיר אחד את השני, לדבר אחד עם השני, לפני האירוע, כשהם אוכלים משהו. במקום שיחכו עד שהטקס ייגמר או עד שהם יוזמנו לשולחן, הרי שהם יכולים להתחיל לאכול כבר בשלב קבלת הפנים. נכון שלא מדובר במנות גדולות, אך בהחלט מדובר במנות שיכולות לספק אותן, כמו שאמרנו, לרכך אצלם את הרעב.
ניתן להשתמש בדוכני מזון, גם בסיום האירוע. למשל, לצורך קינוחים בצורת מגשי אירוח חלבי או מנות אחרות, קלילות שנהוג לאכול בסיום הארוחה. חשוב להקפיד שיהיו אלו לא רק מנות איכותיות אלא גם מנות קלילות, הרי אחרי ארוחה גדולה, לאף אחד לא יישאר מקום לעוד מנות גדולות וכבדות.
Comments
No comment yet.