טרייגר, גם גריל וגם מעשנה – נהנים מכל העולמות
הישראלים מאוד אוהבים בשר. וגם דגים. וגם ירקות. אפשר לומר שאנחנו פשוט אוהבים לאכול, ויש לנו טעם משובח. חשובה לנו האיכות, אנחנו מכורים לניחוחות ואם יש לנו את היכולת לשלוט בתוצאה הרי זה משובח. אם כן, הכירו את שיטת הבישול שמאפשר לכם ליהנות מכל העולמות: גם מעשנת בשר מצוינת וגם גריל, בדיוק מה שאנחנו אוהבים.
מה זה בכלל מעשנת בשר?
טכניקת העישון איננה חדשה, ומקורה אלפי שנים לאחור, בתקופה הפרה-היסטורית. המטרה העיקרית לשמה נעשה שימוש בשיטה הייתה שימור המאכלים לאורך זמן. עם השנים הצטרפו ליתרון הזה עוד שורה של יתרונות חשובים, ומה שהחל כבור באדמה התפתח והפך למעשנת בשר איכותית מאוד. היא מספקת תוצאה שונה מזו שאנחנו מכירים מהבישול באמצעות גז או פחמים, כאשר הבסיס שלה הוא שבבי עץ טבעי. למעשה, מעשנת בשר מאפשרת לנו ליהנות מכל הטוב הזה וגם מתפעול פשוט מאוד. השליטה על הטמפרטורה כולה שלנו, והטעמים? נפלאים, לא פחות.
חוויה קולינרית בלתי רגילה
באופן כללי, מעשנת הבשר מתאימה לכל סוגי הבשרים, חלקם מותאמים לבישול איטי והאחרים לבישול קצר ומהיר יותר. מאחר ומעשנת הבשר הביתית מעניקה לנו שליטה מוחלטת על החום, אנחנו יכולים להתאים אותו לצרכים שלנו, ולמנה המפנקת שבדרך. לצורך הדוגמה, בישול איטי יתאים יותר לצלעות טלה, חזה בקר, אצבעות אנטריקוט, שפונדרה או ספייריבס, בעוד בישול קצר יתאים לסינטה, לפילה, לשייטל או לוורדה הצלע. כדי שתיהנו גם מתהליך ההכנה, המעשנת הביתית כוללת מספר מדפים להכנת כמות גדולה יותר של בשר במקביל, וגם מדף קדמי לכלי העבודה (המלקחיים והסכין) ולבירה הצוננת, זו שממש אי אפשר לוותר עליה.
למי זה באמת מתאים?
התשובה לשאלה הזו פשוטה למדי: מעשנת בשר מתאימה לכל מי שנהנה מבשר איכותי, ומחפש את החוויה הקולינרית המופלאה גם אצלו בבית. למעשה, זוהי דרך נפלאה להכין לא רק בשר, אלא גם עוף, דגים או ירקות. ההכנה נוחה, התחזוקה פשוטה אפילו פחות, ועם התוצאה המושלמת זו בהחלט הדרך להביא הביתה את הטעמים הטובים והממכרים ביותר.
בישול במעשנת בשר של Traeger Grills זו חווית בישול ואירוח מדהימה. הארוחה טעימה, מזינה, ובלתי נשכחת ואתם ניהנתם לב של אותה ולגרוף את המחמאות האין סופיות לכל הסועדים. התקשרו אלינו עוד להיום לטלפון מספר: 1800-10-12-84 או היכנסו לאתר טרייגר גריל והזמינו את מעשנת הבשר החדשה שלכם.
תתחדשו☺
Comments
No comment yet.