עוגת שמרים – מתכון שאתם חייבים לנסות
אין אחד שלא אוהב לאכול עוגת שמרים. מדובר באחת העוגות האהובות על הישראלים, וכיאה לכך אפשר למצוא אותה בכל סופרמרקט ומאפיה. אם אתם רוצים לנסות להכין אחת, אתם מוזמנים לעקוב אחר המתכון שלנו שנחשב לפשוט ויוכל לספק לכם תוצאות מדהימות שלא יאכזבו אתכם. אנו בטוחים שהמשפחה שלכם תזלול את העוגה בתוך זמן קצר.
מצרכים לעוגה
- 500 גרם קמח
- כפית מלח
- 100 גרם סוכר
- 25 גרם שמרית
- 3 ביצים
- 100 גרם חמאה
- כפית תמצית וניל
- חצי שקית אבקת אפיה
מצרכים למילוי
- 2 כוסות סוכר
- 2 כוסות קקאו
- 100 גרם חמאה
- כפית קינמון
אופן הכנה
- מכינים את הבצק במערבל מזון
- מרדדים לחתיכות בגודל של 35 על 25 ס״מ
- מברישים בחמאה את כל החתיכות
- מגלגלים לרולדה
- מברישים את הרולדה בביצה הטרופה
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- אופים חצי שעה ובתיאבון
אתם יכולים להתנסות עם המתכון ולעשות בו שינויים לפי הטעם האישי שלכם (כמו סופלה שוקולד), אך מה שבטוח זה שגם אם תעקבו אחריו במדויק ולא תעשו בו כל שינוי, התוצאה הסופית תהיה משכרת חושים ואין אחד שלא ירצה לזלול את העוגה שלכם. כך שאתם רק צריכים לנסות להכין עוגת שמרים לפי המתכון הזה ואנו בטוחים שתהיו מרוצים מהתוצאה שתקבלו.
אם אין לכם ניסיון קודם בהכנה של עוגה כזו, קחו בחשבון שגם אם בפעם הראשונה הולך לכם פחות טוב, בפעם הבאה יהיה יותר טוב. הדרך הכי טובה ללמוד היא מניסיון בפועל, כך שאתם מוזמנים להתחיל להתנסות עם המתכון הזה ולראות איך אתם מצליחים אתו. אחרי שתצברו ביטחון אנו בטוחים שגם תיצרו לעצמכם מתכונים שהכנתם בעצמכם.
Comments
No comment yet.