קייטרינג צרפתי
המטבח הצרפתי הוא אחד מהמטבחים הפופולריים בעולם. הוא עשיר באופן טבעי בטעמים ובמרכיבים שהופכים אותו לאהוב בקרב אנשים רבים.
אוכל צרפתי הוא דוגמה מושלמת לאופן שבו אוכל יכול להיות יפה וטעים בו זמנית. המטבח הצרפתי קיים כבר מאות שנים, עם פרשנויות חדשות שנוצרות מדי יום.
תעשיית הקייטרינג הצרפתית היא מהגדולות בעולם, כשצרפת היא ביתם של כמה מהמסעדות היוקרתיות ביותר, כולל מסעדות בעלות כוכבי מישלן. תעשייה זו גדלה בהתמדה בשנים האחרונות עקב ביקוש מוגבר לשירותיהם ברחבי העולם.
מסעדות ובתי קפה
בצרפת, אנשים אוהבים לאכול בחוץ בבתי קפה, ביסטרו ומסעדות. הארוחה הצרפתית נהנית לעתים קרובות עם יין וקרואסון טוב או שוקולד. זה הופך את המטבח הצרפתי לאחד מהמטבחים הפופולריים בעולם.
אוכל צרפתי קיים כבר מאות שנים והוא התפתח עם הזמן. ניתן לראות זאת על ידי התבוננות בכמה מהמנות המפורסמות ביותר שלה כמו רטטוי, קסול, סופלה, אסקרגו ועוד! לכל אזור בצרפת יש תפיסה ייחודית משלו על המנות הללו, כך שיש משהו לבלוטות הטעם של כולם!
מטבח מגוון
אומרים שניתן לחלק את האוכל הצרפתי לשלוש קטגוריות:
1) טכניקות בישול כגון צלייה
2) מרכיבים כגון חמאה או שמנת
3) טעמים כגון מלוח, מתוק או חמוץ.
לא סתם הקייטרינג צרפתי פופולרי מאוד בעולם. זה היה חלק מהתרבות במשך מאות שנים והושפע מתרבויות רבות ושונות.
המטבח הצרפתי הוא אומנות המבוססת על חומרי גלם וטעמים טריים. המטבח הזה כולל מנות רבות שהן לא רק טעימות אלא גם בריאות.
קייטרינג צרפתי יכול להיחשב כסוג של מזון פיוז'ן המשלב סוגים שונים של מטבחים ממדינות שונות ברחבי העולם. צרפת גם סייעה להציג כמה מנות חדשות לעולם, כמו קרואסונים, באגטים וגאלטים.
מחפשים שף לאירועים פרטיים? היכנסו >>